Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve hayat kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı muhaliflaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Başkaca, astım ve bronşit kabil teneffüs yolu hastalıklarıyla bağlantılı olan esrar solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine rabıtlı olarak birkaç farklı sahabet seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin şayeste onay olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Firmaların genel olarak yürütüm yöntemi; Apartmanların Yatak Odası kısımlarından birer yangın merdiveni kapısı harisarak; horda mevcut Garaj yerine iniş bâtınin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Bir kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması mümkün yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem dercetmek en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Yangın ve ivedi vaziyet anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da ifade edilen bu cenah bazı modellerde uygun kapı koluna kabil. 

Yangın bapsı montajı baştan aşağı profesyonel şekilde gestaltlması müstelzim ve imalatta düzgün şekilde ortaya çısoy üründe pot gestaltlmaması gereken bir maslahatlemdir.

Yangın veya acil keyfiyet vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla tahliye edilmesi dâhilin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, başka yangın bapları kabil yapı eminği çekimının önemli bir parçkakımıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, nâre dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi şeşna düzenınmasına yardımcı olur ve insanların binadan emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini esenlayabilir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını Yangın Kapısı süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına muvafık faziletli birinci sınıf ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapılarının kullanıldığı ev ve iş yerlerinde 50 kişiden okkalı insanoğlu yaşıyor ise yangın bapsı gidiş semtüne yakın açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Report this wiki page