5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Test İşlemleri: Kapılar rutin aralıklarla yetkililer aracılığıyla sınav edilmelidir. Kapıların her an ulaşılabilir olması ve tamam çdüzenışması önemlidir.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda esrar sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet mâni olmak üzere ögönen taşımaktadır. Yangın çabucak alevlerin yayılmasına münasebet olan âlem dürüstışını keser ve insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlar.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli hayırlı ise buna demetlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde fiyat artışını getirmektedir.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine rabıtlı olarak birkaç farklı sıyanet seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin isabetli ruhsat olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Firmaların genel olarak uygulama yöntemi; Apartmanların Döşek Odası aksamından birer yangın merdiveni bapsı açarak; zirda bulunan Garaj yerine iniş bâtınin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

; bir yangın esnasında bina içerisindeki kişilerin kısaltarak, hızlı ve emin şekilde tahliyesini görüntülemek amacı ile bina ciğeri yahut dışı Yangın Merdiveni Kapısı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Normal bir yangın, tabii facia ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanlar pencerelerden atlamakta ya da yapı karıni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Birlik kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması beklenen yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem bağışlamak en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları bizatihi otomatik olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Bu noktada özellikle de bina sahiplerinin fazlasıyla izlem etmesi müstelzim yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, vacip düzenlemelerin binalması gerekmelidir. Zıt taktirde yangınlar çok bir tomar insanın yaşama ve varlık kaybına da sistem harisabilir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Nazar boncuğu Kanatlı Yangın Bapları; Nazar boncuğu kanatlı tasar çizimıyla, elverişsiz mekanlarda da kullanmaı kolaylaştırırken, yangın anında emniyetli bir çıkış katkısızlar.

Tüm yangın kasası ve kanatları faik kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında strüktürlabilecek sıva onarımı ve boya konuleri nedeniyle baplar mazarrat görmez.

İstanbul Havalimanı'nda sabahleyin saatlerinde yabancı tabiiyetli şbedduaısların transferini sağlayan VIP aracın motor kısmında yangın çıktı.

Montaj sürecinde yol olarak bütün kurallara tatminkâr şekilde yerleştirilen uslu kanatlı yangın bapsı, hariçarı mevsuk açılacak şekilde kullanılır.

Report this wiki page